free hit counters

Onze voorwaarden - Brocante Troisième Vie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Beste klant,
Hieronder hebben wij onze eenvoudige en transparante werkwijze rondom bestellingen en betaling voor u uitgeschreven.

Bestellen
Na u  uw bestelling heeft gedaan, ontvangt u van ons een e-mail waarin wij uw bestelling bevestigen. In dit emailbericht staat het aankoopbedrag incl. eventuele verzendkosten vermeld en het rekeningnummer waarop u het totaalbedrag kunt overmaken. Natuurlijk zijn verzendkosten afhankelijk van het gewicht en de locatie (naar het buitenland normaliter hoger) en wij vragen u dan ook om deze kosten vooraf via mail met ons af te stemmen.

Zoekopdracht
U bent op zoek naar een specifiek brocante artikel? Wij nemen graag uw zoekopdracht in ontvangst. Samen bepalen wij hoe wij uw zoekopdracht invullen kunnen geven.

Prijzen en betalen
De op onze site genoemde prijzen zijn in euro’s en betreffen de netto-aankoopprijs, exclusief verzendkosten. In alle redelijkheid verwachten wij dat het totaalbedrag (aankoopbedrag + verzendkosten) binnen 7 dagen na ontvangst van de hierboven genoemde bevestigingsmail op ons rekeningnummer is bijgeschreven. Pas na ontvangst van uw betaling is de koop definitief.
In die situaties waarin zonder tegenbericht uw betaling niet is bijgeschreven, wordt de bestelling geannuleerd.
Onze prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele typfouten en prijswijzigingen.

Verzendkosten
Zoals in Nederland gebruikelijk is, worden de verzendkosten berekend naar gewicht en naar de omvang van het pakket.
Bij meerdere bestellingen optimaliseren wij de verzendkosten door artikelen samen te verpakken en als een pakket te verzenden.
De verzendkosten zijn berekend op verzending binnen Nederland.
Zoals gezegd:  bij buitenlandse bestellingen verzoeken wij u vooraf contact met ons op te nemen.

Levering of afhalen
Na bijschrijving van het totaalbedrag zullen wij binnen 3 tot 5 werkdagen het artikel aan u verzenden. Wij maken gebruik van de diensten van TNT Post.
Brocante Troisième Vie is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde artikelen.
Indien u de aangekochte artikelen persoonlijk wilt ophalen verzoeken wij u dit via mail met ons af te stemmen. Vanaf het moment dat wij u de artikelen overhandigen bent u zelf verantwoordelijk.

Retourneren

Mocht het aangekochte artikel toch niet naar uw zin zijn, dan vragen wij u ons dat binnen 7 dagen na onze verzending te laten weten. Door u geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn, moeten ongeopend zijn en in de originele verpakking zitten. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen komen natuurlijk voor uw rekening. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de hierboven genoemde voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer onder aftrek van de door Brocante Troisième Vie gemaakte verzendkosten.

Brocante Troisième Vie

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu